او گفت ایران بیش از سه تن آب سنگین تولید کرده است و میخواهد "بخشی از آن را به کشورهای دیگر از جمله چند کشور اروپایی" صادر کند اما "به دلیل فشارهای آمریکا" نام این کشورها را نبرد.
درگیری نظامی میان آذربایجان و ارمنستان با دو کشته و پنج زخمی
انفجار نطنز
آقای کمالوندی دوازده تیر از وقوع حادثهای در کارخانه غنیسازی سوخت اتمی نطنز در استان اصفهان خبر داد و گفت: "بامداد امروز، بهدنبال وقوع حادثهای که چگونگی آن در دست بررسی است، یکی از سولههای در دست احداث در محوطه باز سایت نطنز دچار آسیب شد."
خبر وقوع حادثه در تاسیسات غنیسازی اورانیوم نطنز واکنش های زیادی داشت و از همان زمان گمانههایی در باره عمدی بودن این انفجار مطرح شد. شورای عالی امنیت ملی ایران یک روز بعد از حادثه گفت که علت را "دقیق" مشخص کرده اما به دلیل "ملاحظات امنیتی" آن را "در زمان مناسب" اعلام خواهد کرد.
ایران میگفت حادثه کوچک بوده اما تصاویر ماهوارهای حاکی از آسیب و خسارت زیاد به یکی از ساختمانهای مرکز مونتاژ سانتریفیوژها در نطنز بود.
روز بعد از انفجار، روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز در گزارشی مفصل به نقل از یک مقام اطلاعاتی در خاورمیانه نوشت یک وسیله انفجاری در "سالن بالانس کردن سانتریفیوژهایی که هنوز عملیاتی نشده بودند"، نصب و منفجر شده است. این روزنامه احتمال داد این "عملیات خرابکاری" کار"اسرائیل" باشد.
اما روزنامه پرتیراژ اسرائیلی یدیعوت اخرونوت به نقل از سرویسهای اطلاعاتی این کشور خرابکاری را رد کرد و نوشت انفجار خجیر و انفجار و حریق ترانس برق در شیراز، به علت نقص فنی بوده است.
غلامرضا جلالی، رییس سازمان پدافند غیرعامل ایران هم گفته بود "ریشه همه حوادث در زیرساختها را الزاما نمیتوان ناشی از اقدام دشمن دانست."